4.9.2017 14:04
Touhis

Syyskausi starttaa tällä viikolla!

Touhiksen syyskausi Vuosaaren Urheilutalolla starttaa käyntiin tällä viikolla. Tiistain aloittaa puolet ryhmistä ja lauantaina sitten loput. Ryhmät ovat täyttyneet mukavasti ja osaan ryhmistä on jopa lapsia varasijoilla odottamassa vapautuvaa paikkaa. Tästä syystä pyytäisimmekin ilmoittamaan heti, jos tiedätte ettei lapsenne jatka ryhmässä. Näin saamme uuden lapsen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa kautta mukaan.

Tunnille ei tarvita mukaan kuin sisäurheiluvaatteet ja juomapullon, tunneilla ollaan paljain jaloin. Tunnin alkua voi odotella minkä vain palloiluhallin oven takana. Ohjaajat auttavat löytämään oman salin kyllä varmasti. Jatkossa lapset tietävät mistä ryhmä aina aloittaa ja osaavat tulla oikean oven taakse. Salin puolelle saa tulla vasta kun ohjaaja käy antamassa luvan. Aikuiset saavat olla katsomassa ensimmäisellä kerralla miltä toiminta näyttää, mutta toivoisimme että mahdollisimman nopeasti he antaisivat lapsille ”jumpparauhan”. Tämä helpottaa huomattavasti ohjaajien työtä, kun lapset pystyvät keskittymään paremmin itse tekemiseen.

Väliin jääneiden tuntien korvauksista meille tullut kyselyitä. Valitettavasti tunteja ei enää pysty korvaamaan toisen ryhmän tunnilla. Ryhmät ovat niin täysiä, että muutaman korvaajan ottaminen tunnille on erittäin hankalaa. Lisäksi osalla ryhmistä ei korvaavaa tuntia ole ollut. Pyrimme järjestämään aina kausien jälkeen ylimääräisiä kertoja, jolloin pääsee korvaamaan väliin jääneitä kertoja.

Iloisella mielellä uuteen kauteen 

Terveisin Touhiksen väki